Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Wietske van der Lans-Vreugdenhil is een deskundige en toegewijde fysiotherapeut met een brede expertise in de behandeling van diverse klachten. Met een achtergrond als fysiotherapeut en manueel therapeut, combineert Wietske haar diepgaande kennis van het menselijk lichaam met praktische vaardigheden om effectieve behandelplannen op te stellen voor haar patiënten. Daarnaast is zij een gecertificeerd Zwanger & Bootcamp instructeur, wat haar in staat stelt om ook zwangere vrouwen en nieuwe moeders te begeleiden bij het behouden van een gezonde en actieve levensstijl.

Specialisaties

Kaak- en Aangezichtsklachten: Wietske is gespecialiseerd in de behandeling van kaak- en aangezichtsklachten, waaronder temporomandibulaire disfunctie (TMD). Deze klachten kunnen leiden tot pijn in de kaak, gezicht, nek en zelfs hoofdpijn. Met gerichte therapieën en oefeningen helpt Wietske haar patiënten om de pijn te verminderen, de mobiliteit te verbeteren en de functionaliteit van het kaakgewricht te herstellen.

Bekken- en Rugproblematiek: Bekken- en rugklachten zijn veelvoorkomende problemen die een aanzienlijke impact kunnen hebben op het dagelijks leven. Wietske biedt gespecialiseerde behandelingen voor deze klachten, waarbij ze gebruik maakt van verschillende technieken om pijn te verlichten, de mobiliteit te verbeteren en de spieren te versterken. Haar persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke patiënt een behandelplan krijgt dat is afgestemd op zijn of haar specifieke situatie.

Nekklachten: Nekklachten kunnen variëren van milde stijfheid tot ernstige pijn die het dagelijks functioneren belemmert. Wietske is gespecialiseerd in de behandeling van nekklachten en gebruikt een combinatie van manuele therapie, oefentherapie en advies om de pijn te verminderen en de bewegingsvrijheid te vergroten. Haar expertise helpt patiënten om snel en effectief te herstellen.

Fysiotherapie bij Oncologische Patiënten: Patiënten die te maken hebben met kanker ondervinden vaak diverse fysieke en emotionele uitdagingen. Wietske biedt gespecialiseerde fysiotherapie voor oncologische patiënten, gericht op het verbeteren van de fysieke conditie, het verminderen van pijn en vermoeidheid, en het bevorderen van de algehele kwaliteit van leven. Haar empathische en ondersteunende benadering zorgt ervoor dat patiënten zich gesteund voelen tijdens hun behandeltraject.

Zwanger & Bootcamp Instructeur: Als Zwanger & Bootcamp instructeur biedt Wietske specifieke trainingsprogramma's voor zwangere vrouwen en nieuwe moeders. Deze programma's zijn ontworpen om hen te helpen fit en gezond te blijven tijdens de zwangerschap. Na de bevalling ligt de nadruk op het terugkrijgen van de conditie, stabiliteit en kracht. Haar trainingen combineren cardio, krachttraining en flexibiliteitsoefeningen in een veilige en ondersteunende omgeving. Tevens geeft Wietske ook praktische informatie voor tijdens de zwangerschap, de bevalling en het herstel na de bevalling.

Locatie

Wietske is werkzaam op onze locatie in Naaldwijk.

Naaldwijk

Fysio-manueel therapeut

BIG: 19043425004

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding