Ben van der Valk

Ben van der Valk is een ervaren fysiotherapeut en manueel therapeut, gespecialiseerd in sportrevalidatie. Als locatiemanager van de praktijk in Naaldwijk combineert Ben zijn klinische expertise met organisatorische vaardigheden om hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht te bieden aan zijn patiënten. Met een speciale focus op de selectie van R.K.V.V Westlandia en een diepgaande kennis van COPD en wervelkolom gerelateerde klachten, staat Ben bekend om zijn effectieve en gepersonaliseerde behandelingen.

Specialisaties

Sportrevalidatie: Ben heeft uitgebreide ervaring in de behandeling van sportblessures en het begeleiden van atleten bij hun revalidatieproces. Zijn specialisatie in sportrevalidatie omvat zowel acute als chronische blessures, waarbij hij gebruik maakt van de nieuwste technieken en methoden om atleten te helpen snel en veilig terug te keren naar hun sport. Als sportfysiotherapeut voor de selectie R.K.V.V. Westlandia, begrijpt Ben de unieke behoeften en uitdagingen van sporters en werkt hij nauw samen met hen om hun prestaties te optimaliseren.

COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease): COPD is een complexe en chronische aandoening die een aanzienlijke impact kan hebben op het dagelijks leven van patiënten. Ben is gespecialiseerd in de fysiotherapeutische behandeling van COPD, waarbij hij ademhalingsoefeningen, fysieke training en educatie gebruikt om de longfunctie te verbeteren en de algehele kwaliteit van leven te verhogen. Zijn empathische en ondersteunende benadering helpt patiënten om beter om te gaan met hun aandoening en hun dagelijkse activiteiten met meer gemak uit te voeren.

Wervelkolom Gerelateerde Klachten: Klachten aan de wervelkolom, zoals rug- en nekpijn, kunnen sterk beperkend zijn. Ben biedt gespecialiseerde behandelingen voor deze aandoeningen, met een focus op het verlichten van pijn, het verbeteren van de mobiliteit en het versterken van de ondersteunende spieren. Zijn diepgaande kennis van de anatomie en fysiologie van de wervelkolom stelt hem in staat om gerichte en effectieve behandelingsplannen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van zijn patiënten.

Locatie

Ben van der Valk is de locatiemanager van de praktijk in Naaldwijk, waar hij een professionele en gastvrije omgeving biedt voor zijn patiënten.

Naaldwijk

Fysio-manueel therapeut

BIG: 19920085604

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding