Kim van der Lely

Kim van der Lely is een toegewijde en ervaren ergotherapeut met een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van haar patiënten. Met uitgebreide expertise in het werken met ouderen, energiemanagement, en het omgaan met vermoeidheid bij burn-out en COVID-19, biedt Kim hoogwaardige en gepersonaliseerde zorg.

Specialisaties

Ouderenzorg: Kim heeft een diepe betrokkenheid bij het werken met oudere volwassenen. Ze helpt hen om hun dagelijkse activiteiten te behouden en te verbeteren, ondanks leeftijdsgebonden beperkingen. Door middel van gerichte interventies en aanpassingen, bevordert Kim de zelfredzaamheid van ouderen, waardoor ze langer thuis kunnen blijven wonen en hun kwaliteit van leven wordt verhoogd.

Energiemanagement: Energiemanagement is een cruciaal onderdeel van ergotherapie, vooral voor patiënten die te maken hebben met chronische vermoeidheid of burn-out. Kim helpt haar patiënten om hun energie beter te beheren door middel van strategieën zoals pacing, planning en prioriteren van activiteiten. Deze aanpak helpt patiënten om hun dagelijkse taken effectiever uit te voeren zonder zich uitgeput te voelen.

Vermoeidheid bij Burn-out en COVID-19: Vermoeidheid is een veelvoorkomend symptoom bij zowel burn-out als langdurige COVID-19. Kim biedt gespecialiseerde begeleiding en behandelingen om deze vermoeidheid te verminderen. Door middel van op maat gemaakte programma's helpt ze haar patiënten om hun energieniveaus te herstellen en weer actief deel te nemen aan hun dagelijks leven.

Aanpassingen in en Rondom de Woning: Een belangrijk aspect van werken als ergotherapeut is het adviseren en implementeren van aanpassingen in en rondom de woning om de veiligheid en zelfstandigheid van patiënten te bevorderen. Of het nu gaat om het installeren van hulpmiddelen, het aanpassen van de indeling van de woning, of het aanbevelen van ergonomische oplossingen, Kim zorgt ervoor dat haar patiënten in een comfortabele en veilige omgeving kunnen wonen.

Locaties

Kim komt veelal aan huis bij patiënten, maar is ook op onze vier locaties te bereiken: Naaldwijk, Wateringen, Kwintsheul en Monster.

Wateringen, Naaldwijk, Kwintsheul, Monster

Ergotherapeut

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding