Corné van Geest

Corné van Geest is een van de oprichters van Hofland van Geest en fungeert als locatiemanager in Kwintsheul. Met een rijke achtergrond als fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist, brengt Corné een schat aan kennis en ervaring mee naar de praktijk. Zijn toewijding aan het vak en zijn betrokkenheid bij diverse netwerken maken hem een cruciale speler in ons team.

Specialisaties

Sportblessures: Corné is gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures. Met zijn ervaring als sportfysiotherapeut van de herenselectie Quintus handbal, begrijpt hij de unieke uitdagingen die sporters tegenkomen. Hij ontwikkelt gerichte behandelplannen die atleten helpen snel en effectief te herstellen, zodat ze weer op topniveau kunnen presteren.

Schouder: Als lid van het Schoudernetwerk Randstad West, heeft Corné uitgebreide expertise in de behandeling van schouderproblemen. Hij biedt gespecialiseerde zorg voor een breed scala aan schouderaandoeningen, met een focus op herstel en preventie van verdere blessures.

Knierevalidatie: Corné's kennis van knierevalidatie maakt hem een waardevolle hulpbron voor patiënten die herstellen van knieblessures of operaties. Hij combineert geavanceerde technieken met persoonlijke zorg om een optimaal herstel te bevorderen.

Echodiagnostiek: Als echografist gebruikt Corné echodiagnostiek om nauwkeurige diagnoses te stellen en behandelplannen te optimaliseren. Deze techniek stelt hem in staat om gedetailleerde beelden van het bewegingsapparaat te verkrijgen, wat leidt tot beter geïnformeerde en effectievere behandelingen.

Corné is ook verbonden aan het Traumanetwerk, waar hij samenwerkt met andere specialisten om uitgebreide zorg te bieden aan patiënten met complexe trauma's. Zijn vermogen om verschillende specialisaties te integreren, stelt hem in staat om holistische en gepersonaliseerde zorg te leveren aan elke patiënt.

Met zijn uitgebreide expertise en zijn rol als locatiemanager in Kwintsheul, zorgt Corné van Geest ervoor dat de hoogste standaard van zorg wordt geleverd. Zijn betrokkenheid bij zowel de praktijk als de bredere gezondheidszorggemeenschap onderstreept zijn toewijding aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van zijn patiënten.

Wateringen, Naaldwijk

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

BIG: 59044352204

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding