Arthur Hofland is een van de oprichters en praktijkeigenaar van Hofland van Geest. Met zijn uitgebreide expertise en jarenlange ervaring, is hij een toonaangevende kracht binnen onze praktijk. Als fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper, biedt Arthur een unieke en veelzijdige benadering van zorg en behandeling.

Specialisaties

Knierevalidatie: Arthur is gespecialiseerd in de revalidatie van knieproblemen, variërend van sportblessures tot postoperatieve hersteltrajecten. Zijn diepgaande kennis en ervaring zorgen ervoor dat patiënten de best mogelijke zorg en begeleiding krijgen tijdens hun herstelproces.

Chronische Pijn Behandeling: Arthur heeft zich toegelegd op de behandeling van chronische pijn. Hij werkt met innovatieve technieken en methoden om de pijn te verlichten en de levenskwaliteit van zijn patiënten te verbeteren. Zijn holistische benadering zorgt ervoor dat niet alleen de symptomen, maar ook de onderliggende oorzaken van pijn worden aangepakt.

Sportrevalidatie: Met een achtergrond in sportfysiotherapie en zijn ervaring met topsporters, is Arthur een expert in sportrevalidatie. Hij helpt atleten op alle niveaus om sneller en sterker terug te keren na blessures, met op maat gemaakte revalidatieprogramma's die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke sporter.

Overgewicht en Leefstijlcoaching: Arthur's expertise strekt zich ook uit tot leefstijlcoaching, waar hij mensen ondersteunt bij het bereiken van een gezond gewicht en een evenwichtige levensstijl. Zijn aanpak richt zich op duurzame veranderingen in voeding, beweging en mindset, waardoor zijn cliënten langdurige resultaten behalen.

Arthur's brede scala aan specialisaties en zijn toewijding aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van zijn patiënten maken hem een waardevolle asset voor Hofland van Geest. Zijn passie voor het vak en zijn persoonlijke benadering zorgen ervoor dat elke patiënt de zorg en aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Naaldwijk, Kwintsheul

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

BIG: 39044329304

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding