Daniël van Holsteijn

Daniël van Holsteijn is een ervaren fysiotherapeut en manueel therapeut, bekend om zijn expertise en toewijding. Als locatiemanager van de praktijk in Monster, en werkzaam in Naaldwijk, biedt Daniël hoogwaardige en gepersonaliseerde zorg aan zijn patiënten. Zijn specialisaties omvatten wervelkolom- en hoofdpijnproblematiek, duizeligheidsklachten, kaaktherapie en (sport)revalidatie gericht op schouder, heup en knie. Daniël is tevens verbonden aan het Traumanetwerk, wat zijn uitgebreide kennis en betrokkenheid in de traumarevalidatie benadrukt.

Specialisaties

Wervelkolom- en Hoofdpijnproblematiek: Daniël heeft uitgebreide ervaring in de diagnose en behandeling van klachten gerelateerd aan de wervelkolom en hoofdpijn. Of het nu gaat om nekpijn, rugpijn of gerelateerde hoofdpijn en duizeligheid, Daniël biedt effectieve therapieën om pijn te verminderen en de functionaliteit te verbeteren. Zijn aanpak zorgt ervoor dat elke patiënt een behandelplan krijgt dat specifiek is afgestemd op de behoeften en doelen.

Duizeligheidsklachten: Duizeligheid kan een aanzienlijke invloed hebben op het dagelijks leven. Daniël is gespecialiseerd in het behandelen van duizeligheidsklachten, waarbij hij specifieke technieken en oefeningen gebruikt om de symptomen te verlichten en het evenwicht te verbeteren. Zijn diepgaande kennis en praktische ervaring zorgen ervoor dat patiënten weer vertrouwen krijgen in hun bewegingsvermogen.

Kaaktherapie: Kaakklachten, zoals temporomandibulaire dysfunctie (TMD), kunnen pijnlijk en beperkend zijn. Daniël biedt gespecialiseerde kaaktherapie om deze problemen aan te pakken. Hij gebruikt gerichte technieken om de kaakspieren te ontspannen, de pijn te verminderen en de functionaliteit te herstellen, waardoor patiënten weer zonder ongemak kunnen spreken, eten en slapen.

(Sport)revalidatie schouder, heup en knie: Als expert in (sport)revalidatie heeft Daniël een uitgebreide achtergrond in de behandeling van schouder-, heup- en knieblessures. Hij werkt nauw samen met sporters en andere patiënten om hen te helpen herstellen van blessures en hun prestaties te verbeteren. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en methoden, ontwikkelt Daniël gepersonaliseerde revalidatieprogramma's die gericht zijn op een snel en veilig herstel.

Verbonden aan het Traumanetwerk

Daniël's betrokkenheid bij het Traumanetwerk onderstreept zijn expertise in traumarevalidatie. Dit netwerk richt zich op de behandeling van patiënten met complexe traumatische letsels, waarbij een multidisciplinaire aanpak essentieel is. Daniël’s rol binnen dit netwerk zorgt ervoor dat zijn patiënten toegang hebben tot uitgebreide zorg en ondersteuning, wat bijdraagt aan hun herstel en welzijn.

Locatie

Daniël van Holsteijn werkt vanuit onze praktijklocaties in Monster, waar hij als locatiemanager fungeert, en Naaldwijk.

Naaldwijk, Monster

Fysio-manueel therapeut

BIG: 19916213204

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding