Koen Zuijderwijk

Koen Zuijderwijk is een toegewijde en ervaren fysiotherapeut met een brede expertise in de behandeling van diverse aandoeningen en klachten. Met specialisaties in COPD, longfysiotherapie, orthopedische klachten en sportblessures, biedt Koen hoogwaardige zorg en persoonlijke aandacht aan zijn patiënten. Hij is ook de fysiotherapeut voor de dames handbalploeg van Quintus. Koen werkt vanuit onze praktijklocaties in Monster en Kwintsheul, waar hij zijn patiënten helpt om hun gezondheid en welzijn te optimaliseren.

Specialisaties

COPD en Longfysiotherapie: Koen heeft uitgebreide ervaring in de behandeling van patiënten met chronische obstructieve longziekte (COPD) en andere longaandoeningen. Longfysiotherapie is essentieel voor het verbeteren van de ademhalingsfunctie en de algehele kwaliteit van leven van deze patiënten. Koen gebruikt specifieke ademhalingsoefeningen, fysieke training en educatie om de longcapaciteit te vergroten en de symptomen te verminderen. Zijn empathische en ondersteunende benadering helpt patiënten om beter om te gaan met hun aandoening en hun dagelijkse activiteiten met meer gemak uit te voeren.

Orthopedische Klachten: Orthopedische klachten, zoals gewrichts- en spierpijn, kunnen het dagelijks leven aanzienlijk beïnvloeden. Koen biedt gespecialiseerde behandelingen voor diverse orthopedische aandoeningen, waaronder artrose, peesontstekingen en fracturen. Hij gebruikt een combinatie van manuele therapie, oefentherapie en andere technieken om pijn te verminderen, de mobiliteit te verbeteren en het herstel te bevorderen. Zijn diepgaande kennis van het bewegingsapparaat stelt hem in staat om gerichte en effectieve behandelplannen te ontwikkelen.

Sportblessures: Sportblessures vereisen een gespecialiseerde aanpak om een snel en veilig herstel te garanderen. Koen werkt nauw samen met sporters van alle niveaus om hen te helpen herstellen van blessures en hun prestaties te verbeteren. Hij maakt gepersonaliseerde revalidatieprogramma's die zijn gericht op het bevorderen van een volledig herstel en het voorkomen van toekomstige blessures.

Fysiotherapeut voor Dames Handbal Quintus: Koen is de fysiotherapeut voor de dames handbalploeg van Quintus. In deze rol biedt hij gespecialiseerde zorg en begeleiding aan de atleten, helpt hij hen bij het voorkomen en behandelen van blessures en zorgt hij ervoor dat ze op hun best kunnen presteren. Zijn ervaring en expertise in sportfysiotherapie maken hem een waardevolle aanwinst voor het team en dragen bij aan hun succes.

Locatie

Koen Zuijderwijk is werkzaam vanuit onze praktijklocaties in Monster en Kwintsheul.

Fysiotherapeut

BIG: 79926527204

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding