Nick Nederpelt is een gedreven fysiotherapeut en sportinstructeur, gespecialiseerd in dry needling en het geven van diverse trainingen. Met een passie voor het bevorderen van gezondheid en welzijn, biedt Nick een breed scala aan diensten aan vanuit onze praktijklocaties in Naaldwijk en Monster. Tevens is hij fysiotherapeut voor de jeugd van H.V. WPK/Westlandia.

Specialisaties

Fysiotherapie: Als gediplomeerd fysiotherapeut behandelt Nick een breed scala aan aandoeningen. Hij gebruikt een verscheidenheid aan technieken en therapieën om pijn te verlichten, mobiliteit te verbeteren en de algehele functionaliteit te herstellen. Nick’s empathische benadering zorgt ervoor dat elke patiënt een behandelplan op maat krijgt, afgestemd op hun specifieke behoeften en doelen.

Dry Needling: Nick is gespecialiseerd in dry needling, een effectieve techniek voor het behandelen van spierknopen en myofasciale pijn. Dry needling helpt bij het verminderen van spierpijn en spanning door het inbrengen van dunne naalden in de betrokken spieren. Deze techniek bevordert het herstel en verbetert de spierfunctie, waardoor patiënten sneller pijnvrij kunnen bewegen.

Bootcamp/Sport Instructeur: Naast zijn werk als fysiotherapeut, biedt Nick ook bootcamp- en sportinstructie aan. Zijn energieke en motiverende trainingen zijn ontworpen om deelnemers uit te dagen en te helpen hun fysieke fitheid te verbeteren. Of het nu gaat om krachttraining, cardio workouts of functionele fitness, Nick’s trainingen zijn geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus.

Fysiotherapeut jeugd H.V. WPK/Westlandia : Als fysiotherapeut voor de jeugd van WPK/Westlandia werkt Nick nauw samen met jonge sporters om hen te helpen bij het voorkomen en herstellen van blessures. Hij biedt gespecialiseerde zorg en begeleiding, gericht op het verbeteren van hun prestaties en het bevorderen van een gezonde groei en ontwikkeling.

Locatie

Nick Nederpelt is werkzaam vanuit onze locaties in Naaldwijk en Monster.

Naaldwijk, Monster

Fysiotherapeut

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding