Jacqueline Spruijt

Jacqueline Spruijt is een toegewijde en ervaren fysiotherapeut met een uitgebreide achtergrond in verschillende specialisaties. Als master in manuele therapie en een gecertificeerde oedeemtherapeut, biedt Jacqueline een breed scala aan behandelingen en therapieën. Daarnaast is ze een gepassioneerde Pilates-docent en een ervaren docent in de opleiding fysiotherapie, waarmee ze haar kennis en vaardigheden deelt met toekomstige generaties fysiotherapeuten.

Specialisaties

Fysiotherapie bij Oncologie: Jacqueline is gespecialiseerd in fysiotherapie voor oncologiepatiënten. Deze vorm van fysiotherapie is gericht op het verbeteren van de fysieke conditie, het verlichten van pijn en andere symptomen, en het bevorderen van de algehele kwaliteit van leven van mensen die te maken hebben met kanker. Ze werkt nauw samen met haar patiënten om individuele behandelplannen te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en doelen.

Palliatieve Zorg: In de palliatieve zorg biedt Jacqueline ondersteuning aan patiënten met een levensbedreigende ziekte. Haar benadering richt zich op het verlichten van pijn en andere symptomen, het bieden van emotionele steun en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor zowel de patiënt als hun familie. Jacqueline's compassie en expertise maken haar een waardevolle bron van comfort en zorg tijdens moeilijke tijden.

Oedeemtherapie: Jacqueline is ook gespecialiseerd in oedeemtherapie, een behandeling voor patiënten die lijden aan lymfoedeem of andere vormen van vochtophoping. Deze therapie omvat manuele lymfedrainage, compressietherapie, huidverzorging en oefentherapie. Door deze combinaties van technieken helpt Jacqueline haar patiënten om de zwelling te verminderen en de functie van het getroffen gebied te verbeteren.

Pilates: Als gecertificeerde Pilates-docent integreert Jacqueline Pilates-oefeningen in haar behandelprogramma's. Pilates is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging die helpt bij het verbeteren van de flexibiliteit, kracht, en balans. Het kan ook bijzonder nuttig zijn bij het revalideren van blessures en het voorkomen van toekomstige problemen. Jacqueline’s lessen zijn geschikt voor mensen van alle niveaus en ze past de oefeningen aan om aan de specifieke behoeften van haar patiënten te voldoen.

Locatie

Jacqueline is werkzaam op de locatie in Wateringen.

Wateringen

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

BIG: 19053001504

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding