Kaëlig Morsdorf

Kaëlig Morsdorf is een toegewijde en gepassioneerde sportinstructeur, werkzaam in Kwintsheul. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring in verschillende trainingsmethoden en -technieken helpt Kaëlig individuen van alle leeftijden en fitnessniveaus om hun fysieke doelen te bereiken en een actieve, gezonde levensstijl te omarmen. Kaëlig heeft een sterke achtergrond in sport en fysieke training, waarbij hij zich richt op het ontwikkelen van gepersonaliseerde trainingsprogramma's die effectief en motiverend zijn.

Specialisaties

Individuele Training: Kaëlig biedt gepersonaliseerde één-op-één trainingssessies aan, gericht op de specifieke doelstellingen van de klant. Of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw, conditieverbetering of herstel na een blessure, Kaëlig ontwikkelt programma's die op maat zijn gemaakt om de beste resultaten te behalen. Zijn persoonlijke benadering zorgt ervoor dat elke sessie effectief en motiverend is.

Groepstrainingen: Naast individuele sessies biedt Kaëlig ook groepstrainingen aan. Deze trainingen zijn ideaal voor mensen die graag in een sociale en ondersteunende omgeving trainen. De groepstrainingen variëren van hoge intensiteit intervaltraining (HIIT) tot krachttraining en cardio workouts, ontworpen om deelnemers te helpen hun fitnessdoelen te bereiken terwijl ze genieten van de energie en motivatie van trainen in een groep.

Sport Specifieke Training: Voor sporters biedt Kaëlig sport specifieke trainingsprogramma's die zijn afgestemd op de eisen van hun sport. Of het nu gaat om voetbal, tennis, hardlopen of een andere sport, Kaëlig helpt atleten om hun prestaties te verbeteren door gerichte oefeningen en trainingsmethoden. Zijn expertise helpt sporters om sterker, sneller en veerkrachtiger te worden.

Core Stability en Flexibiliteit: Core stability en flexibiliteit zijn cruciale componenten van algehele fysieke gezondheid en prestaties. Kaëlig integreert oefeningen die gericht zijn op het versterken van de kernspieren en het verbeteren van de flexibiliteit, wat helpt bij het voorkomen van blessures en het verbeteren van de houding en bewegingsvrijheid. Zijn trainingen helpen klanten om een solide basis op te bouwen die essentieel is voor alle soorten fysieke activiteiten.

Locatie

Kaëlig Morsdorf is werkzaam op onze praktijklocatie in Kwintsheul.

Kwintsheul

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding