Maurice Harder is een hooggekwalificeerde fysiotherapeut, Master manueel therapeut en Master sportfysiotherapeut, met een uitgebreide achtergrond en expertise in de behandeling van diverse aandoeningen. Met een passie voor zowel klinische praktijk als onderwijs, is Maurice ook docent fysiotherapie en Master manuele therapie. Zijn specialisaties omvatten kaak-, hand- en polsklachten, duizeligheid, wervelkolom gerelateerde klachten en sportrevalidatie.

Specialisaties 

Kaak-, Hand- en Polsklachten: Maurice heeft uitgebreide ervaring in het behandelen van klachten aan de kaak, hand en pols. Maurice biedt gerichte en effectieve behandelingen om pijn te verminderen en de functionaliteit te herstellen. Zijn diepgaande kennis en praktische vaardigheden zorgen ervoor dat elke patiënt een op maat gemaakt behandelplan krijgt.

Duizeligheid: Duizeligheid kan een ernstige impact hebben op het dagelijks leven van patiënten. Maurice is gespecialiseerd in de behandeling van duizeligheid en evenwichtsstoornissen. Hij gebruikt specifieke technieken en oefeningen om de symptomen te verlichten en het evenwicht te verbeteren, waardoor patiënten weer vertrouwen krijgen in hun bewegingsvermogen.

Wervelkolom Gerelateerde Klachten: Klachten aan de wervelkolom, zoals rug- en nekpijn, zijn veelvoorkomende problemen die de dagelijkse activiteiten sterk kunnen beïnvloeden. Maurice biedt gespecialiseerde behandelingen voor deze aandoeningen, met een focus op het verlichten van pijn, het verbeteren van de mobiliteit en het versterken van de ondersteunende spieren. Zijn aanpak is gebaseerd op een combinatie van manuele therapie en oefentherapie, afgestemd op de individuele behoeften van zijn patiënten.

Sportrevalidatie: Als Master sportfysiotherapeut heeft Maurice uitgebreide ervaring in de behandeling en revalidatie van sportblessures. Hij werkt nauw samen met zijn patiënten om hen te helpen herstellen van blessures en hun prestaties te verbeteren. Maurice ontwikkelt gepersonaliseerde revalidatieprogramma's die gericht zijn op een snel en veilig herstel.

Extended Scope

Maurice heeft een uitgebreide scope van praktijk, wat betekent dat hij geavanceerde diagnostische en therapeutische technieken kan gebruiken om zijn patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Zijn diepgaande kennis en expertise stellen hem in staat om complexe aandoeningen te behandelen en patiënten te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken.

Onderwijs en Professionele Bijdrage

Naast zijn klinische werk is Maurice ook een gewaardeerd docent fysiotherapie en Master manuele therapie. Hij deelt zijn kennis en ervaring met de volgende generatie therapeuten, draagt bij aan de ontwikkeling van het vakgebied en zorgt ervoor dat zijn studenten de hoogste standaarden van zorg en professionaliteit leren.

Locatie

Maurice Harder is werkzaam in onze praktijk in Kwintsheul.

Kwintsheul

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

BIG: 69060298804

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding