Onze praktijk

Waar staan we voor

Onze praktijk is uitgegroeid van een sportrevalidatiecentrum tot een modern fysiotherapeutisch centrum met diverse specialisaties. We streven naar de hoogste kwaliteit fysiotherapie in Westland en zetten de expertise van ons team in om de persoonlijke doelen van onze patiënten te bereiken. We blijven op de hoogte van zorginnovaties en dragen actief bij waar mogelijk.

Ons team

Waar gaan we voor

We zijn ‘sterk in beweging.’ Wij vinden het belangrijk dat iedere Westlander zorg krijgt om (zo) lekker (als mogelijk is) te kunnen leven. Daarnaast zien we het als onze plicht om alle inwoners van Westland te informeren en te motiveren om voldoende te gaan bewegen en sporten. We gaan dus voor optimaliseren en moderniseren van de huidige zorg en daarnaast verstevigen de netwerken van aangrenzende relaties zoals huisartsen, ziekenhuizen, gemeentes, sportverenigingen en welzijnsinstanties.

Onze locaties

Waar komen we vandaan

In 2005 begonnen Arthur Hofland en Corne van Geest hun praktijk voor fysiotherapie en sportbegeleiding. Met hun ervaring in sportrevalidatie, opgedaan bij verschillende praktijken, het nationaal damesteam van het Nederlands Handbal Verbond en de selectie kunstrijden van de Koninklijke Nederlandse Schaatsenrijders Bond, besloten ze hun eigen praktijk te starten.

De eerste praktijkruimte met trainingsfaciliteiten opende in Kwintsheul. In 2008 volgde een uitbreiding naar Naaldwijk, in 2011 naar Wateringen, en in 2019 kwam de vierde locatie in Monster erbij.

De praktijk is uitgegroeid tot een team van 20 fysio-, manueel, sport- en oedeemtherapeuten, elk met hun eigen specialisaties. Het team bestaat verder uit management en ondersteunende collega's, twee leefstijlcoaches, een ergotherapeut en meerdere trainers.

Sinds 2023 zijn Ben van der Valk, Ricardo van der Knaap en Daniel van Holsteijn toegetreden als eigenaren, waarmee het eigenaarschap is uitgebreid.