Liset van der Hout-Verbeek

Liset van der Hout-Verbeek is een deskundige en toegewijde fysiotherapeut, manueel therapeut en Pilates-instructeur. Met een uitgebreide achtergrond in de behandeling van diverse aandoeningen en een bijzondere focus op wervelkolom- en bekkenklachten, zwangerschapsgerelateerde problematiek, echografie van de buikwand en dry needling, biedt Liset hoogwaardige en gepersonaliseerde zorg aan haar patiënten.

Specialisaties

Wervelkolom- en Bekkenklachten: Liset heeft uitgebreide ervaring in de diagnose en behandeling van wervelkolom- en bekkenklachten. Of het nu gaat om rugpijn, nekpijn, bekkeninstabiliteit of andere gerelateerde problemen, Liset biedt gerichte en effectieve therapieën om de pijn te verminderen en de mobiliteit te verbeteren.

Zwangerschapsgerelateerde Problematiek: Tijdens en na de zwangerschap kunnen vrouwen te maken krijgen met verschillende lichamelijke klachten. Liset is gespecialiseerd in het behandelen van zwangerschapsgerelateerde problematiek, zoals bekkenpijn, lage rugpijn en buikwandproblemen. Ze biedt veilige en effectieve behandelingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van zwangere vrouwen en pas bevallen moeders, met als doel het verbeteren van hun comfort en functioneren.

Echografie van de Buikwand: Liset is ook gespecialiseerd in echografie van de buikwand, een diagnostische techniek die gedetailleerde beelden biedt van de spieren en andere structuren in de buik. Deze techniek is bijzonder nuttig bij de beoordeling van buikwandproblemen, zoals diastase recti (scheiding van de rechte buikspieren) die vaak voorkomt na zwangerschap. Door gebruik te maken van echografie kan Liset nauwkeurige diagnoses stellen en gerichte behandelingsstrategieën ontwikkelen.

Dry Needling: Dry needling is een effectieve behandelmethode voor het verlichten van spierpijn en spanning. Liset is gecertificeerd in deze techniek en gebruikt dunne naalden om triggerpoints in de spieren te behandelen. Deze methode helpt bij het verminderen van spierspanning, het verbeteren van de doorbloeding en het versnellen van het herstel, wat bijdraagt aan een betere algehele functionaliteit en pijnverlichting.

Locaties

Liset van der Hout - Verbeek biedt haar diensten aan op twee locaties: Wateringen en Kwintsheul.

Wateringen, Kwintsheul

Fysio-manueel therapeut

BIG: 5992013430

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding