Jasper Kouwenberg

Jasper Kouwenberg is een deskundige en toegewijde fysiotherapeut met een bijzondere focus op de behandeling van patiënten met COPD en oncologische aandoeningen. Naast zijn rol als fysiotherapeut is Jasper ook een ervaren sportinstructeur, wat hem in staat stelt om patiënten te begeleiden bij hun fysieke training en revalidatie. Hij werkt vanuit onze praktijklocatie in Naaldwijk, waar hij hoogwaardige en gepersonaliseerde zorg biedt om de gezondheid en het welzijn van zijn patiënten te bevorderen.

Specialisaties

COPD: Jasper heeft uitgebreide ervaring in de behandeling van patiënten met chronische obstructieve longziekte (COPD). Hij biedt gespecialiseerde longfysiotherapie om de ademhalingsfunctie te verbeteren en de kwaliteit van leven te verhogen. Door gebruik te maken van specifieke ademhalingstechnieken, fysieke training en educatie helpt Jasper zijn patiënten om hun longcapaciteit te vergroten, hun symptomen te verminderen en hun dagelijkse activiteiten met meer gemak uit te voeren. Zijn empathische en ondersteunende benadering zorgt ervoor dat elke patiënt zich gehoord en begrepen voelt.

Oncologie: De behandeling van patiënten met kanker vereist een zorgvuldige en gespecialiseerde aanpak. Jasper is gespecialiseerd in oncologische fysiotherapie en biedt ondersteuning aan patiënten tijdens en na hun behandeling. Hij helpt hen bij het omgaan met de fysieke en emotionele gevolgen van kanker en de bijwerkingen van behandelingen zoals chemotherapie en bestraling. Door gebruik te maken van gerichte oefeningen en therapieën helpt Jasper zijn patiënten om hun kracht en mobiliteit te behouden of te herstellen, vermoeidheid te verminderen en hun algehele welzijn te verbeteren.

Sportinstructeur

Als sportinstructeur heeft Jasper de expertise om patiënten te begeleiden bij hun fysieke training en revalidatie. Zijn kennis van sportwetenschappen en bewegingsleer stelt hem in staat om gepersonaliseerde trainingsprogramma's te ontwikkelen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van zijn patiënten. Of het nu gaat om het verbeteren van de algehele fitheid, het herstel na een blessure of het omgaan met een chronische aandoening, Jasper biedt deskundige begeleiding en motivatie om patiënten te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken.

Locatie

Jasper is werkzaam op onze praktijklocatie in Naaldwijk.

Naaldwijk

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

BIG: 69927973404

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding