Kim Lobbia is een toegewijde en veelzijdige fysiotherapeut, momenteel in opleiding tot manueel therapeut. Met een uitgebreide achtergrond als sport- en Pilates instructeur helpt Kim haar patiënten om hun fysieke gezondheid en welzijn te optimaliseren. Daarnaast is Kim actief als projectleider valpreventie, een cruciaal initiatief voor het bevorderen van veiligheid en zelfstandigheid bij oudere volwassenen. Kim werkt vanuit onze praktijklocaties in Naaldwijk, Kwintsheul en Wateringen.

Specialisaties

Fysiotherapie: Als gediplomeerd fysiotherapeut behandelt Kim een breed scala aan aandoeningen. Ze gebruikt een verscheidenheid aan technieken en therapieën om pijn te verlichten, mobiliteit te verbeteren en de algehele functionaliteit te herstellen. Kim’s empathische benadering zorgt ervoor dat elke patiënt een behandelplan op maat krijgt, afgestemd op hun specifieke behoeften en doelen.

Manuele Therapie (i.o.): Kim is momenteel in opleiding tot manueel therapeut, een specialisatie die haar vaardigheden verder verfijnt en haar in staat stelt om complexere gewrichts- en spierproblemen te behandelen. Manuele therapie richt zich op het verbeteren van de bewegingsvrijheid en het verminderen van pijn door middel van specifieke technieken zoals mobilisaties en manipulaties. Kim’s voortdurende opleiding benadrukt haar toewijding aan professionele groei en haar inzet voor het leveren van de best mogelijke zorg aan haar patiënten.

Sport- en Pilates Instructeur: Met een achtergrond als sport- en Pilates instructeur, integreert Kim bewegings- en fitnesstraining in haar fysiotherapeutische praktijk. Pilates is bijzonder effectief voor het verbeteren van core stability, flexibiliteit en algehele lichaamsbewustzijn. Kim gebruikt deze technieken om patiënten te helpen hun kracht en balans te verbeteren, wat essentieel is voor revalidatie en blessurepreventie. Haar expertise in sporttraining maakt haar een waardevolle begeleider voor zowel recreatieve als professionele atleten.

Projectleider Valpreventie: Valpreventie is een cruciaal aspect van de zorg voor oudere volwassenen, die een verhoogd risico op vallen hebben. Als projectleider valpreventie ontwikkelt en implementeert Kim programma's die gericht zijn op het verminderen van valrisico's door middel van educatie, oefeningen en omgevingsaanpassingen. Deze programma's helpen oudere volwassenen om hun balans en kracht te verbeteren, wat bijdraagt aan hun veiligheid en zelfstandigheid.

Locaties

Kim Lobbia biedt haar diensten aan vanuit onze praktijklocaties in Naaldwijk, Kwintsheul en Wateringen.

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

BIG: 59929674104

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding