Brenda Hofland is de drijvende kracht achter de efficiënte en klantgerichte werking van onze fysiotherapiepraktijk. Als praktijkmanager zorgt Brenda ervoor dat zowel de administratieve als operationele processen soepel verlopen, waardoor therapeuten en patiënten zich volledig kunnen concentreren op de behandeltrajecten en zorgresultaten. Met een uitgebreide achtergrond in praktijkbeheer en een scherp oog voor detail, brengt Brenda een schat aan ervaring en expertise naar haar rol als praktijkmanager. Haar organisatorische vaardigheden, gecombineerd met een warm en empathisch karakter, maken haar een onmisbare schakel binnen het team. Brenda is toegewijd aan het creëren van een ondersteunende en efficiënte omgeving waarin zowel medewerkers als patiënten zich op hun gemak voelen.

Rol en Verantwoordelijkheden

Administratief Beheer: Brenda is verantwoordelijk voor het algehele administratieve beheer van de praktijk. Dit omvat alles van het bijhouden van patiëntendossiers en het plannen van afspraken tot het beheren van financiële transacties en verzekeringsclaims. Haar nauwkeurigheid en aandacht voor detail zorgen ervoor dat alle administratieve processen soepel en efficiënt verlopen.

Operationeel Management: Naast haar administratieve taken speelt Brenda een cruciale rol in het operationele management van de praktijk. Ze coördineert de dagelijkse activiteiten, zorgt voor een goed georganiseerde agenda voor de therapeuten en beheert de logistieke aspecten van de praktijkvoering. Haar organisatorische vaardigheden zorgen ervoor dat de praktijk efficiënt functioneert en dat de therapeuten zich volledig kunnen richten op hun patiënten.

Patiëntenondersteuning: Brenda is vaak het eerste aanspreekpunt voor patiënten en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom en goed geïnformeerd voelt. Ze helpt patiënten met het plannen van afspraken, geeft uitleg over behandeltrajecten en beantwoordt vragen over administratieve procedures. Haar vriendelijke en behulpzame houding draagt bij aan een positieve ervaring voor alle patiënten.

Teamcoördinatie: Brenda speelt een essentiële rol in de coördinatie en ondersteuning van het praktijkteam. Ze werkt nauw samen met therapeuten en ander ondersteunend personeel om ervoor te zorgen dat iedereen goed geïnformeerd is en effectief kan samenwerken. Haar leiderschap en teamgeest helpen bij het creëren van een harmonieuze en productieve werkomgeving.

Locatie

Brenda Hofland werkt vanuit de fysiotherapiepraktijk in Naaldwijk.

Naaldwijk

Praktijkmanager

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding