Patricia Bol is een veelzijdige en ervaren fysiotherapeut, manueel therapeut en Pilates-instructeur met een uitgebreide achtergrond in de behandeling van verschillende klachten. Als expert in zowel traditionele als innovatieve therapieën, biedt Patricia haar patiënten hoogwaardige en gepersonaliseerde zorg.

Specialisaties

Kaakklachten: Patricia is gespecialiseerd in de behandeling van kaakklachten, zoals temporomandibulaire disfunctie (TMD). Deze klachten kunnen leiden tot pijn in de kaak, gezicht, nek en zelfs hoofdpijn. Met gerichte therapieën en oefeningen helpt Patricia haar patiënten om de pijn te verminderen, de mobiliteit te verbeteren en de functionaliteit van het kaakgewricht te herstellen.

Duizeligheid en Wervelkolom Gerelateerde Klachten: Duizeligheid en wervelkolom gerelateerde klachten kunnen een grote impact hebben op het dagelijks leven. Patricia heeft uitgebreide ervaring in de behandeling van deze complexe problemen. Ze gebruikt een combinatie van manuele therapie, vestibulaire revalidatie en specifieke oefentherapie om de oorzaken van duizeligheid te identificeren en te behandelen, waardoor patiënten hun balans en stabiliteit kunnen hervinden.

Schouder- en Heupklachten: Met uitgebreide ervaring in de behandeling van schouder- en heupklachten, biedt Patricia gerichte en effectieve therapieën voor deze veelvoorkomende problemen. Of het nu gaat om acute pijn of chronische klachten, zij ontwikkelt individuele behandelplannen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van haar patiënten. Haar diepgaande kennis van de anatomie en fysiologie van deze gebieden stelt haar in staat om de oorzaak van de pijn aan te pakken en langdurige verlichting te bieden.

Core Stability Training: Patricia is ook gespecialiseerd in core stability training, een essentieel onderdeel van veel revalidatieprogramma's en preventieve zorg. Door het versterken van de kernspieren helpt Patricia haar patiënten om een betere lichaamshouding te ontwikkelen, rugklachten te verminderen en de algehele functionele stabiliteit te verbeteren. Haar Pilates-lessen zijn hierbij een waardevolle aanvulling, gericht op het verbeteren van flexibiliteit, kracht en balans.

Westlandia Handbal Sportspreekuur: Patricia verzorgt ook een sportspreekuur voor Westlandia Handbal. Tijdens dit spreekuur kunnen sporters terecht voor advies, preventieve zorg en behandeling van sportgerelateerde blessures. Met haar uitgebreide kennis en ervaring in sportfysiotherapie helpt Patricia handballers om snel en effectief te herstellen, zodat ze hun sport op hoog niveau kunnen blijven beoefenen.

Locatie

Patricia Bol is werkzaam in Naaldwijk en Wateringen

Wateringen, Naaldwijk

Fysio-manueel therapeut

BIG: 49914566704

Maak kennis met ons team

Corné van Geest

Fysiotherapeut, IAS sportfysiotherapeut en echografist

Arthur Hofland

Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, sportfysiotherapeut, weerbaarheidstrainer en sociaal wetenschapper.

Jacqueline Spruijt

Fysio-manueel therapeut en Oedeemtherapeut

Esther Hofstra-van der Knaap

Fysio-manueel therapeut

Wietske van der Lans-Vreugdenhil

Fysio-manueel therapeut

Patricia Bol

Fysio-manueel therapeut

Ricardo van der Knaap

Sport- fysiotherapeut

Ben van der Valk

Fysio-manueel therapeut

Liset van der Hout-Verbeek

Fysio-manueel therapeut

Maurice Harder

Fysio-manueel therapeut, sportfysiotherapeut

Daniël van Holsteijn

Fysio-manueel therapeut

Jasper Kouwenberg

Fysiotherapeut (oncologie fysiotherapeut in opleiding)

Kim Lobbia

Fysiotherapeut (manueeltherapeut in opleiding)

Kaëlig Morsdorf

Sportinstructeur (fysiotherapeut in opleiding)

Annet

Leefstijlcoach in opleiding