Leefstijlcoaching

Voel je Energiek en Leef Gezond!

Hoe heerlijk is het om je energiek te voelen! Dit gevoel wil je blijven ervaren. Een gezonde leefstijl helpt je dit gevoel te bereiken of terug te krijgen als je het bent kwijtgeraakt. Hoewel je vaak zelf een plan kunt maken om meer te bewegen, gezonder te eten en beter te ontspannen, kan het soms lastig zijn om dit alleen te doen. Een erkende (BLCN) leefstijlcoach heeft de kennis en ervaring om je te helpen blijvende veranderingen door te voeren.

Onze Aanpak

Tijdens de eerste afspraak heb je een intakegesprek met onze leefstijlcoach. Samen bespreken jullie je doelen en verdiepen jullie je in voeding, beweging, sport, stress en slaap. Ook wordt er gekeken naar je overtuigingen en routines.

Behandelplan

Samen bepaal je hoe je de coaching wilt ontvangen (persoonlijk, digitaal, via kennismodules, enz.) en hoe intensief je dit wilt. Kies uit onze brons, zilver of goud pakketten en zet de stap naar een energiek en gezond leven!

Brons: intake + 4 individuele sessies van 45 minuten
Zilver: intake + 6 individuele sessies van 45 minuten en kennismodules
Goud: intake + 8 individuele sessie van 45 minuten, kennismodules en ondersteuning via app

Veel gestelde vragen

Wordt leefstijlcoaching vergoed door mijn verzekeraar?

Leefstijlcoaching wordt (nog) niet vergoed door een zorgverzerkeraar. De kosten zijn dus voor eigen rekening. 

Hoe kan ik me aanmelden?

Wil je informatie of je aanmelden dan kan dat via de secretaresse. Zij is tussen 08.30 en 16.30 bereikbaar op 0174-20 00 20. Uiteraard kan je ook bij ons langskomen via het sturen van een mail of via de link hieronder. Bij het maken van de afspraak krijg je een aantal vragen via de mail toegestuurd die een globale indruk geven over de aard en ernst van de klachten. Daarnaast krijg je ook een afspraakbevestiging en een link waarmee je mijn zorgapp kan installeren. Dit is een app die herinnert aan de afspraken, maar ook een middel waarin bijvoorbeeld je huiswerkoefenschema wordt weergegeven.

Wat neem ik mee?

De eerste keer neem je een paspoort, rijbewijs of id-kaart mee ter identificatie en een handdoek.

Wat doe ik als ik niet kan?

Als een gemaakte afspraak niet kan worden nagekomen verwachten we een tijdige afmelding. Tot 24 uur voorafgaande aan de afspraak zijn hier geen kosten aan verbonden. Als de afmelding daarna gebeurt, wordt 75% van het bedrag doorberekend aan de patiënt zelf.

Wordt dit vergoed door de zorgverzekeraar

Leefstijlcoaching wordt (nog) niet vergoed door een zorgverzerkeraar. De kosten zijn dus voor eigen rekening. De kosten kun je terugvinden op onze website onder het kopje tarieven.

Interesse in leefstijlcoaching?

Neem nu contact met ons op:

Bel ons
(ma-vr 08.30 - 17.30)

Of stuur ons een bericht
Wij nemen z.s.m. contact met je op.
* verplichte velden

Klachten voor leefstijlcoaching

- geen pagina's gevonden -

Onze leefstijlcoaching specialisten

Annet

Leefstijlcoach in opleiding