Perfect Pilates training

Onze Pilates training in Wateringen biedt wekelijkse groepssessies waarbij je een matje en licht oefenmateriaal gebruikt. Je traint in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers onder begeleiding van een speciaal opgeleide trainer. Elke week krijg je een gevarieerd programma gericht op kracht, lenigheid, spierbeheersing en ademhaling.

De focus ligt op de kwaliteit van de beweging, met persoonlijke correcties door de trainer. De oefeningen zijn redelijk intensief en richten zich vooral op de diepe rug- en buikspieren, evenals de spieren rond het bekken en de bekkenbodem.

Voor wie geschikt?

Pilates is ideaal voor mensen die willen:

  • Nek-, rug- of bekkenklachten verminderen
  • Herstellen naast fysiotherapie of andere behandelingen
  • Meer balans tussen lichaam en geest bereiken
  • Hun sportprestaties verbeteren door rompstabiliteit te trainen

Kan ik meedoen?

Iedereen kan meedoen met de Pilates training. De trainer past de oefeningen aan jouw mogelijkheden aan. Wil je ontdekken of Pilates iets voor jou is? Boek dan een proefles.

Na de proefles kan het advies zijn om eerst de basisoefeningen beter onder de knie te krijgen. Hiervoor hebben we de basiscursus Pilates, bestaande uit 6 trainingen waarin je de basisprincipes leert. Daarna kun je doorgaan met de reguliere Pilates training. De basiscursus start bij voldoende aanmeldingen, dus geef je interesse aan.

Wat heb Ik nodig?

Draag gemakkelijke kleding en zaalschoenen die niet buiten worden gebruikt.

Kosten

Je sluit een kwartaal abonnement af. Bekijk hier de tarieven

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

Wil je informatie of je aanmelden dan kan dat via de secretaresse. Zij is tussen 08.30 en 16.30 bereikbaar op 0174-20 00 20. Uiteraard kan je ook bij ons langskomen via het sturen van een mail of via de link hieronder. Bij het maken van de afspraak krijg je een aantal vragen via de mail toegestuurd die een globale indruk geven over de aard en ernst van de klachten. Daarnaast krijg je ook een afspraakbevestiging en een link waarmee je mijn zorgapp kan installeren. Dit is een app die herinnert aan de afspraken, maar ook een middel waarin bijvoorbeeld je huiswerkoefenschema wordt weergegeven.

Wat neem ik mee?

De eerste keer neem je een paspoort, rijbewijs of id-kaart mee ter identificatie en een handdoek.

Wat doe ik als ik niet kan?

Als een gemaakte afspraak niet kan worden nagekomen verwachten we een tijdige afmelding. Tot 24 uur voorafgaande aan de afspraak zijn hier geen kosten aan verbonden. Als de afmelding daarna gebeurt, wordt 75% van het bedrag doorberekend aan de patiënt zelf.

Interesse deze training?

Trainingsrooster

Neem nu contact met ons op:

Bel ons
(ma-vr 08.30 - 17.30)

Of stuur ons een bericht
Wij nemen z.s.m. contact met je op.
* verplichte velden