Begeleid trainen

Begeleid trainen

Bij ons kunt u trainen met begeleiding. De training vindt plaats in groepsverband waarbij u cardio apparatuur, krachtapparatuur en los oefenmateriaal gebruikt. U traint wekelijks op een vast tijdstip in een kleine groep van maximaal 12 deelnemers. U heeft een persoonlijke trainingskaart die na de intake wordt samengesteld. Tijdens de training geeft de speciaal opgeleide trainer naast dit programma een wekelijks variërend gedeelte zoals circuitoefeningen of buik- en rugspieren waaran u kunt delenemen.

Voor wie geschikt?

De trainingsgroep is voor mensen die willen werken aan:

  • een betere fitheid, kracht, conditie en balans.
  • een op maat gemaakt programma met haalbare doelen
  • persoonlijke begeleiding tijdens de het gehele trainingsuur
  • bijhouden van de vorderingen en aanpassen trainingskaart

Kan ik meedoen?

In principe kan iedereen meedoen met A-begeleid trainen. Na een persoonlijke intake wordt het trainingsschema gemaakt en kunt u aan de slag. Wil u een indruk krijgen of het iets voor jou is, boek dan telefonische een proefles. Voor B en C-begeleid trainen is het van belang dat u zelfstandig verantwoord in de trainingszaal actief kunt zijn

Na de proefles wordt altijd teruggekoppeld door de trainer hoe het is gegaan. Als het naar tevredenheid is verlopen voor beiden, dan kan u een afspraak maken voor de trainingsintake. In sommige gevallen adviseert de trainer nog niet in groepsverband te starten en een ander traject te volgen alvorens te starten.

Wat heb Ik nodig?

Draag gemakkelijke kleding en zaalschoenen die niet buiten worden gebruikt.

 

Abonnementsvorm

Per maand

A: Trainingsgroep, 1 uur begeleid
Naaldwijk, Monster en Kwintsheul
€ 43,80
B: Trainingsgroep, ½ uur begeleid, ½ uur zelfstandig
Naaldwijk en Wateringen
€ 31,00
C: Trainingsgroep, 1 uur zelfstandig
Naaldwijk
€ 19,95

De abonnementskosten zijn exclusief de kosten voor de verplichte aanvangstest (behalve voor de Pilates regulier groep). Indien u twee keer in de week traint, betaalt u tweemaal het tarief en krijgt u daarover 15% korting. Jongeren < 18 jaar krijgen 15% korting.

Prijzen zijn geldig t/m 31-12-2024

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me aanmelden?

Wil je informatie of je aanmelden dan kan dat via de secretaresse. Zij is tussen 08.30 en 16.30 bereikbaar op 0174-20 00 20. Uiteraard kan je ook bij ons langskomen via het sturen van een mail of via de link hieronder. Bij het maken van de afspraak krijg je een aantal vragen via de mail toegestuurd die een globale indruk geven over de aard en ernst van de klachten. Daarnaast krijg je ook een afspraakbevestiging en een link waarmee je mijn zorgapp kan installeren. Dit is een app die herinnert aan de afspraken, maar ook een middel waarin bijvoorbeeld je huiswerkoefenschema wordt weergegeven.

Wat neem ik mee?

De eerste keer neem je een paspoort, rijbewijs of id-kaart mee ter identificatie en een handdoek.

Wat doe ik als ik niet kan?

Als een gemaakte afspraak niet kan worden nagekomen verwachten we een tijdige afmelding. Tot 24 uur voorafgaande aan de afspraak zijn hier geen kosten aan verbonden. Als de afmelding daarna gebeurt, wordt 75% van het bedrag doorberekend aan de patiënt zelf.

Interesse deze training?

Trainingsrooster

Neem nu contact met ons op:

Bel ons
(ma-vr 08.30 - 17.30)

Of stuur ons een bericht
Wij nemen z.s.m. contact met je op.
* verplichte velden