Ben je zwanger en sportief dan is deze cursus iets voor jou! Lekker sporten met andere sportieve zwangere dames en tevens tips en adviezen krijgen om de zwangerschap, bevalling en het herstel na de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodra het weer het toelaat, gaan we naar buiten om in het nabijgelegen park te sporten!

De cursus Zwanger & Bootcamp is voor de zwangere vrouw, die gericht sporten wil combineren met specifieke informatie over de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Het is een leuke manier om je actief voor te bereiden op de bevalling en om na de bevalling weer in conditie te komen.

De cursus bestaat uit 15 trainingen van 75 minuten die opgesplitst zijn in 8 lessen vóór de bevalling en 7 lessen ná de bevalling. Als je tussen de 25 en 30 weken zwanger bent, kun je met deze cursus starten. De cursus wordt gegeven door een ervaren fysiotherapeute die voor deze doelgroep extra is geschoold. Tijdens de eerste 8 bijeenkomsten wordt onder meer aandacht besteed aan rug en bekken(bodem), ademhaling, ontspanning en perstechnieken. Ongeveer 6 weken nadat de laatste deelneemster is bevallen, wordt de cursus voortgezet. Dan ligt de nadruk op hoe je jouw figuur en conditie weer terug krijgt.

Voordelen Zwanger & Bootcamp:

  • meer energie
  • betere conditie
  • minder kans op rug- en bekkenklachten
  • positief effect op de baby

Les 6 van de cursus bestaat uit een partneravond, oftewel een informatieve avond waarbij je met je partner welkom bent. Je krijgt dan veel praktische informatie en tips rondom de zwangerschap en de bevalling. Deze avond start altijd om 20.00 uur ook als je de overige curusdagen altijd om 18.45 uur start.

De kosten voor de gehele cursus bedragen € 184,25.

Startdata en starttijden cursus 2016 (altijd op dinsdagavonden):

5 januari   20.00 uur
23 februari   18.45 uur
19 april   20.00 uur
7 juni   18.45 uur
2 augustus  20.00 uur
20 september  18.45 uur
15 november  20.00 uur

 

Meld je op tijd aan! Dit kan direct via dit aanmeldformulier.