Ben je zwanger en sportief dan is deze cursus iets voor jou! Lekker (deels buiten) sporten met andere sportieve zwangere dames en tevens tips en adviezen krijgen om de zwangerschap, bevalling en het herstel na de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De cursus Zwanger & Fit Bootcamp is voor de zwangere vrouw, die gericht sporten wil combineren met specifieke informatie over de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Het is een leuke manier om je actief voor te bereiden op de bevalling en om na de bevalling weer in conditie te komen.

De cursus bestaat uit 15 trainingen van 75 minuten die opgesplitst zijn in 8 lessen voor de bevalling en 7 lessen na de bevalling. De cursus wordt gegeven door een ervaren fysiotherapeute die voor deze doelgroep extra is geschoold. Tijdens de eerste 8 bijeenkomsten wordt onder meer aandacht besteed aan rug en bekken(bodem), ademhaling, ontspanning en perstechnieken. Ongeveer 6 weken nadat de laatste deelneemster is bevallen, wordt de cursus voortgezet. Dan ligt de nadruk op hoe je jouw figuur en conditie weer terug krijgt.

Voordelen Zwanger & Bootcamp:

  • meer energie
  • betere conditie
  • minder kans op rug- en bekkenklachten
  • positief effect op de baby

Meld je direct aan voor Zwanger & Bootcamp via het contactformulier.