Voeding, gezondheid en bewegen! Daar draait het om in de nieuwe MBO-4 opleiding Masters of Food, die Hofland-Van Geest Sportbegeleiding helpt ontwikkelen! Deze opleiding wordt vanaf schooljaar 2017/2018 gegeven in het World Horti Center.

Het World Horti Center is een bijzonder lokatie waar onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven samenkomen. Voeding en bewegen zijn nauw verweven met gezondheid. Voeding is méér dan vet, koolhydraten, eiwitten en calorieën.

Master of Food gaat jonge mensen opleiden die enthousiast zijn over voeding en bewegen. De opleiding krijgt de beschikking over een prachtige workshop keuken, waar je je creativiteit kwijt kunt bij het bereiden van smakelijke, aantrekkelijke en gezonde gerechten. Ook is er een vitaliteitslab, waarin je niet alleen zelf traint, maar waar je ook leert hoe je andere mensen coacht naar een gezonde life style. Verschillende topbedrijven zoals Koppert Cress, Nature's Pride en dus ook wij als Hofland-Van Geest Sportbegeleiding zijn nauw betrokken bij de opleiding!

Kijk voor meer informatie op http://www.mbolentiz.nl/